Pagina principală Despre noi

Despre noi

Pianissimo SRL a fost înfințată în 2006. De atunci, de mai mult de 10 ani societatea noastră stă la dispoziția cumpărătorilor. În magazinul de prezentare și magazinul nostrum online vă oferim o variantă bogată de instrumente muzicale acustice și electrice, accesorii acestora, cabluri, sisteme de sonorizare și de lumină, partituri muzicale de muzică classică, ușoară, populară și obiecte de cadou.

pian1

Oferim seturi complete pentru orchestre de suflători, de coardă, orchestre filarmonice, pentru copii mici până la adulți, pentru amatori și profesioniști. La fel oferim diferite sisteme de sunet și lumină pentru interior și exterior, pentru săli de conferință, case de cultură, școli, biserici, cafenele, restaurante. Totodată instalăm, punem în funcțiune și întreținem aceste sisteme. Scopul nostru este comercializarea produselor legate de muzică, servirea rapidă și profesională a cumpărătorilor la un preț accesibil cu produse de bună calitate.

pian2

Așteptăm cu drag pe toți iubitorii muzicii în magazinul nostru online și în magazinul nostru de prezentare în Miercurea Ciuc, strada Mihai Eminescu nr. 11, unde puteți vedea și încerca orice instrument sau sistem muzical ca să găsiți instrumentul sau accesoriul dorit.

pian3

Orice produs oferit de magazinul nostru online poate fi comandat, și va fi livrat imediat sau în 2-3 zile la oricare colț a țării.

Să fie muzică întotdeauna și peste tot!
Rămâneți înregistrat

Rămâneți înregistrat