Pagina principală Clape/Pian Piane Digitale Pian digital portabil Yamaha NP-12B Piaggero, 61 clape, 10 voci

Pian digital portabil Yamaha NP-12B Piaggero, 61 clape, 10 voci

Nr. crt. NP-12B

Fabricat: Yamaha

Taxa de livrare: 0 lei *In zonele de acoperire Sameday

La comandă (10-12 zile)
Preț:

998 lei


Pian digital portabil
Claviatura cu 61 clape
Polifonie de 64 note
10 voci
10 cantece presetate
posibilitate de inregistrare a unei piese cu aproximativ 7000 note maxim
Conectori: iesire casti, USB TO HOST
Echipat cu doua difuzoare de 2.5 W
Alimentare cu adaptorul PA-130 sau 6 baterii AA
Dimensiuni (I x L x A): 105 x 1036 x 259 mm
Greutate: 4.5 kg
Detalii
Ton uimitor într-un instrument compact și ușor— seria de piane digitale portabile Piaggero NP reprezintă îmbinarea ideală dintre eleganță și simplitate. Create în jurul elementelor esențiale ce permit concentrarea asupra interpretării, pianele digitale ale seriei NP se concentrează asupra inspirației și plăcerii de a interpreta la pian, având tonul pur al unuia dintre cele mai rafinate piane de concert pe care le-a construit vreodată Yamaha.

Piaggero: Câteodată mai puțin înseamnă mai mult


Silueta compactă, elegantă a seriei Piaggero NP va atrage cu siguranță toate privirile și va produce o impresie plăcută, de durată. Are design simplificat, practic, având doar câteva butoane și o claviatură la alegere cu 61 sau76 de clape. Aceste instrumente stilizate de dimensiuni reduse sunt capabile să interpreteze chiar din prima zi. Puteți alege finisajul, culorile disponibile sunt alb sau negru, în funcție de preferință și ambianță.
Calitate superioară


Încă de la prima notă, Piaggero vă va uimi prin dimensiunea sa compactă și vocile de înaltă calitate, de la tonurile frumoase, bogate eșantionate de la unul dintre cele mai rafinate piane de concert Yamaha, la vocea suavă a pianului electric, dar și a altor voci deosebite cu care este plăcut să interpretezi.
NP-12 are o claviatură “Piano-Style keyboard”, este incredibil de natural și expresiv, putând fi facil de transportat în orice locație.
Vă însoțește oriunde, interpretează oriunde


Cu Piaggero puteți exersa și interpreta mult mai mult—poate prietenii vă vor solicita să interpretați la petreceri! Deoarece are dimensiuni reduse poate fi ușor de transportat cu o singură mână și poate fi alimentat cu baterii, îl puteți lua oriunde doriți și să îl instalați.
Conectați-vă la dispozitivul iOS


Yamaha oferă o gamă de aplicații Digital Piano Controller, Metronome și NoteStar ce pot fi utilizate cu seria Piaggero. Puteți conecta dispozitivul iOS * la terminalul USB TO HOST ** de pe instrumentul Piaggero, sau wireless prin UD-BT01 opțional***, pentru operare facilă și funcții performante.
*dispozitivul iOS nu este inclus.
**necesită Lightning Camera Adaptor (se vinde separat)
***disponibil doar în anumite zone
Înregistrați și ascultați


Butonul Record oferă înregistrare facilă one-touch a sesiunilor de exersare, performanțelor, sau a compozițiilor originale, astfel le puteți reda și asculta, sau să le partajați cu prietenii și familia.

 

 

Dacă ați mai încercați produsele noastre, calsificați cu ajutorul steluțelor, și scrieți părerea dvs. Pentru a putea să scrieți părerea trebuie să fiți înregistrat.

Clienții au mai cumpărat
Livrare gratuită
peste 299 leiInformații
office@pianissimo.roRecuperare de bani
Mai puțin de 14 zile
Abonare la newsletter:
Rămâneți înregistrat

Rămâneți înregistrat