Pagina principală Termeni și condiții

Termeni și condiții

Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.pianissimo.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Conținut site și Copyright

Întregul conținut al site-ului www. pianissimo.ro, incluzând texte, imagini, grafice, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Pianissimo SRL  și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Fotografiile au un caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Specificațiile tehnice sunt informative, ele pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

Date personale

Pe site-ul www. pianissimo.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea site-ului și a coșului de cumpărări. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ne rezervăm dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzi refuzate.

Pentru produsele care sunt achiziționate pe bază de comandă se poate solicita un avans de minim 40% din valoarea produsului.

www.pianissimo.ro și toate informațiile conținute sunt proprietate a companiei S.C. Pianissimo SRL.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului pianissimo.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul pianissimo.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor pianissimo.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Responsabilități privind produsele

Societatea Pianissimo SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setari, up-grade-uri etc.

Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de certificate de garanție ale importatorilor. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința www. pianissimo.ro în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor.

Condiții de garanție

Termenul de garanție pentru produsul achiziționat este max. 2 ani în funcție de produs și producător, începând cu data cumpărării acestuia și se prelungește cu durata de timp cât produsul se afla în reparație.

Dacă în perioada de garanție produsul cumpărat de către Dvs. se dovedește a fi defect din motive de proiectare, execuție sau vicii ascunse, el va fi reparat gratuit, cu respectarea anumitor condiții:

     - Produsul să fi fost cumpărat de la Societatea Pianissimo SRL, a fost exploatat numai în scopul pentru care a fost conceput, respectându-se instrucțiunile producătorului din instrucțiunile de utilizare;

    - Pentru acordarea garanției sunt necesare: documentul de plată (factura), certificatul de garanție completat corect și produsul defect, a cărui serie trebuie să fie integral, identificabilă și nealterată;

    - Garanția își pierde valabilitatea dacă produsul s-a defectat datorită expunerii la fenomene naturale, datorita incendiilor, accidentelor, neglijenței în utilizare, precum și datorită unor instalări, modificări sau adaptări necorespunzătoare;

    - Nu sunt acoperite de garanție produsele asupra cărora au intervenit pentru reparații persoane neautorizate și dacă s-au folosit piese de schimb neautorizate sau neaprovizionate prin Societatea Pianissimo SRL.

    - Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în O.G. 21/1992, republicată și L.449/2003, norme în vigoare la data cumpărării produsului.

 Prețurile produselor

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte.
Prețurile sunt actualizate zilnic.

Societatea  Pianissimo SRL va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către  Pianissimo SRL.

Renunțarea la cumpărare

pianissimo.ro respectă drepturile legale de retur în 10 zile în cazul comerțului la distanță.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale, fără a prezenta urme de utilizare. In caz contrar, returnarea va fi refuzată.

Detaliile modalității de returnare vor fi stabilite după acceptarea produselor în returnare.

Costurile de transport dus - întors cât și costurile returnării contravalorii sunt suportate în întregime de către client. În cazul în care clientul renunță la produse total sau parțial aceasta va achita costurile transportului tur-retur chiar și în cazul în care a beneficiat de transport gratuit.

Dacă costul transportului de returnare este mai mică decât cel al valorii de returnat și clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinație", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

În cazul observării deficiențelor în funcțiune datorită utilizării sau deficiențe în aspectul produsului (urme de folosire, zgârieturi etc.) Pianissimo SRL poate condiționa acceptarea returnării cu condiția reținerii unei valori (cost restocare) din valoarea produsului.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

 Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Miercurea Ciuc, România.  

Dispoziții finale

pianissimo.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.pianissimo.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 

Pentru orice lămuriri, vă așteptăm cu un mesaj la adresa music.pianissimo@gmail.com

Rămâneți înregistrat

Rămâneți înregistrat